Referenties

“Wij vinden het een enorm prettige samenwerking met Hetty van HDM Bedrijfsgroen.
Het onderhoud wordt naar volledige tevredenheid voor ons uitgevoerd. Je merkt gewoon dat er veel kennis en ervaring aanwezig is.
Wanneer we toe zijn aan vernieuwing denkt Hetty echt mee en komt met ideeën die net even anders zijn als anders, waarin wij ons juist kunnen vinden. Het contact tussen ons is alle jaren zeer prettig.

We bevelen HDM Bedrijfsgroen dan ook aan als een professionele, betrouwbare en flexibele partner om zaken mee te doen. “

Evert Noorderijk, B & C Raamdecoratie Nunspeet

“Zo’n drie jaar hebben wij nu een onderhoudscontract bij HDM Bedrijfsgroen. Het spreekt ons aan dat de service van HDM flexibel, meedenkend en inlevend is.

Het contact verloopt ook altijd zeer prettig. Met vragen, opmerkingen kunnen we altijd bij HDM terecht. Hetty laat ook blijken dat zij blij wordt dat zij het onderhoud mag doen van de planten bij ons. En daar worden wij dan weer blij van. Alle planten krijgen de aandacht en een kritische blik. Kan de plant nog mee of moet daar toch een andere oplossing voor komen.

Ook de door ons ingebrachte veranderingen of ideeën kunnen we makkelijk bespreken en worden altijd enthousiast ontvangen. Kortom, wij zijn zeer tevreden over het onderhoud dat HDM Bedrijfsgroen bij ons uitvoert.“

Anja Vos, Transferro BV Zwolle

“Bij RENN4 maken we al een aantal jaren gebruik van de service en dienstverlening van HDM Bedrijfsgroen. Onze ervaringen zijn prima. Vanaf het eerste contact is goed met ons meegedacht en de uiteindelijke uitvoering was wat we ons ervan hadden voorgesteld.

Het verzorgen en onderhouden van het bedrijfsgroen gebeurt volgens afspraak en we worden op dat punt volledig ontzorgd.

De kwaliteit van de planten is goed; in de 2,5 jaar dat we ze hebben staan, is het niet nodig geweest om planten te vervangen en ook een verhuizing naar een ander pand hebben ze goed doorstaan. Het contact met de medewerkers van HDM Bedrijfsgroen is plezierig en klantgericht.”

Leendert de Boom, RENN4 Groningen