Kerstdecoratie

Kerstbomen, kerststukken, versiering en verlichting

De kerstperiode vraagt om een feestelijke aankleding van uw werkomgeving. Ons enthousiaste kerstdecoratie team zorgt voor prachtige sfeermakers, geheel in uw stijl. In deze drukke tijd van het jaar, ontzorgen wij u graag!
Wij leveren onder meer compleet gedecoreerde (kunst)kerstbomen die op het door u gewenste moment worden op- en afgetuigd. Ook een mooi kerststuk in kerstsfeer behoort tot de mogelijkheden. Wij beschikken over een breed scala aan decoratiematerialen, natuurlijke materialen en andere kerstdecoraties.

Duurzame kerstbomen

Volgens Milieu Centraal (Bron: Consumentengids) maakt het voor het milieu geen verschil of je kiest voor een gehuurde kunst- of levende kerstboom.

‘Het is niet bekend of een echte kerstboom of kunstkerstboom beter is voor het milieu. Duidelijk is wel dat wanneer je lang met je boom doet, de milieubelasting vermindert. Herplant een echte boom na de feestdagen en gebruik een kunstkerstboom meerdere jaren’

‘Gaat u voor een kunstkerstboom, kies er dan een die lang meegaat of koop een tweedehands exemplaar.’

HDM Bedrijfsgroen verhuurt alleen maar duurzame kerstbomen. Tevens zorgen wij dat onze kerstbomen zijn geïmpregneerd. Dit verlaagt het risico op ontbranding en werkt brandvertragend.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en een offerte op maat uit te brengen.