Kerstdecoratie

Kerstbomen, kerststukken, versiering en verlichting

De kerstperiode vraagt om een feestelijke aankleding van uw werkomgeving. Ons enthousiaste kerstdecoratie team zorgt voor prachtige sfeermakers, geheel in uw stijl. In deze drukke tijd van het jaar, ontzorgen wij u graag!
Wij leveren onder meer compleet gedecoreerde (kunst)kerstbomen die op het door u gewenste moment worden op- en afgetuigd. Ook een baliestuk in kerstsfeer behoort tot de mogelijkheden. Wij beschikken over een breed scala aan decoratiematerialen, natuurlijke materialen en andere kerstdecoraties.

Duurzame kerstbomen

Wist u dat de minst milieubelastende kerstboom een gehuurde is? Volgens Milieu Centraal (Bron: Consumentengids) maakt het voor het milieu geen verschil of je kiest voor een gehuurde kunst- of levende kerstboom. Een levende huurkerstboom wordt zo´n drie tot vijf jaar verhuurd en circa 90% overleeft de huurperiode. Als alternatieven noemt Milieu Centraal het kopen of huren van een goede kunstkerstboom die vele jaren gebruikt kan worden. HDM Bedrijfsgroen verhuurt alleen maar duurzame kerstbomen. Tevens zorgen wij dat onze kerstbomen zijn geïmpregneerd. Dit verlaagt het risico op ontbranding en werkt brandvertragend.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en een offerte op maat uit te brengen.