Kerstdecoratie

Kerstbomen, kerststukken, slingers, guirlandes en verlichting:

De kerstperiode vraagt om een feestelijke aankleding van uw werkomgeving. Ons enthousiaste kerstdecoratie team zorgt voor prachtige sfeermakers, geheel in uw stijl. In deze drukke tijd van het jaar, ontzorgen wij u graag!

Wij leveren onder meer compleet gedecoreerde (kunst)kerstbomen die op het door u gewenste moment worden op- en afgetuigd. Ook een baliestuk in kerstsfeer behoort tot de mogelijkheden.

Kerstdecoraties verhogen niet alleen de sfeer maar ook het brandgevaar. Om gevaarlijke situaties zoveel mogelijk te voorkomen, worden onze kerstbomen geïmpregneerd. Dit verlaagt het risico op ontbranding en werkt brandvertragend.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en een offerte op maat uit te brengen.

Kerstdecoratie van HDM Bedrijfsgroen

 

Kerstfolder 2019

Duurzame kerstbomen

Wist u dat de minst milieubelastende kerstboom een gehuurde is? Volgens Milieu Centraal (Bron: Consumentengids december 2010) maakt het voor het milieu geen verschil of je kiest voor een gehuurde kunst- of levende kerstboom. Een levende huurkerstboom wordt zo´n drie tot vijf jaar verhuurd en circa 90% overleeft de huurperiode. Als alternatieven noemt Milieu Centraal het kopen of huren van een goede kunstkerstboom die vele jaren gebruikt kan worden. HDM Bedrijfsgroen verhuurt alleen maar duurzame kerstbomen.

Kerstdecoratie van HDM BedrijfsgroenKerstdecoratie van HDM Bedrijfsgroen

Meer weten over kerstdecoratie?

Neem vrijblijvend contact met ons op!