Interieurbeplanting

Planten en een gezond binnenklimaat

Planten zijn decoratieve sfeermakers in uw werkomgeving. Daarnaast zorgen planten op de werkplek voor extra zuurstof en verbetering van de luchtvochtigheid. De lucht wordt gezuiverd en geluiden worden gedempt. Interieurbeplanting (kantoorbeplanting) heeft een positief effect op de gezondheid en de productiviteit van uw medewerkers. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat medewerkers minder stress ervaren en dat het ziekteverzuim afneemt.

Al onze planten worden zorgvuldig en milieubewust voor u geselecteerd.

Keuze interieurbeplanting

De keuze in planten en plantenbakken is eindeloos. Onder ‘impressie’ krijgt u een beeld van wat er mogelijk is. Van klassiek tot modern, van neutraal tot kleurrijk: alles kan. Ook qua materialen is er keuze in overvloed.

Wilt u aarde of hydrokorrels aan het zicht onttrekken dan kunt u kiezen voor een afwerking met bijvoorbeeld houtsnippers of stenen in diverse kleuren en formaten.

Interieurbeplanting van HDM Bedrijfsgroen

Zijdeplanten

Voor die plaatsen in uw werkomgeving waar de klimatologische omstandigheden niet optimaal zijn voor levende planten, beschikken wij over een uitgebreid assortiment zijdeplanten. U zult deze niet van echt kunnen onderscheiden. Onze zijdeplanten zijn brandvertragend te maken en eenvoudig te onderhouden.

Interieurbeplanting van HDM Bedrijfsgroen

Meer weten over interieurbeplanting?

Neem vrijblijvend contact met ons op!